Endinsart

Neix l´any 2010 amb l’objectiu de poder promocionar espectacles teatrals propis i treballar en la recerca de noves maneres de comunicació dins el mitjà radiofònic.
Endinsart
Neix l´any 2010 amb l’objectiu de poder promocionar espectacles teatrals propis i treballar en la recerca de noves maneres de comunicació dins el mitjà radiofònic.

Endinsart és una entitat cultural sense ànim de lucre.

L'any 2010 s'estrena l’obra teatral de petit format i de creació propia Eros i Erisuna comèdia escrita i dirigida per Jaume García. La peculiaritat d’aquest espectacle és que l’escena es situa en un bar i creiem que podria encaixar en el vostre espai, tot fent servir el vostre bar com a escenografia. De totes maneres, disposem d’una escenografia pròpia i es pot representar sobre l’escenari.   

El 2011 estrenem el programa radifònic A la corda Fluixa que s’emet setmanalment a Ripollet Ràdio i a partir del 2013 s’emet setmanalment a La Xarxa.

El mateix 2013 surt a la llum Mulliersuna obra de ciència ficció plantejada en un futur hipotètic on només existeixen dones. Crearem un context on les decisions personals afecten profundament a tota la societat sencera. Marxem a un futur on la decisió concreta d’una persona qualsevol té el pes suficient per remoure tota una societat. 

L'any 2014 estrenem un programade radio de difusió cultural, EspavilaT, que s’emet cada dia a CoolturaFM.

L'any 2015 iniciem el projecte Off Endinsart que tracta de crear circuits de petit format arreu de Catalunya, amb l’objectiu d’ampliar el circuit teatral i potenciar les arts escèniques a les viles.

Aquest mateix any posem en marxa L'EndinsArt al món de la Ràdio, un projecte de formació que disposa del seu propi espai dins la graella de l’emissora CoolturaFM. Es tracta d’un curs de locució i comunicació dirigit i presentat per Jaume Garcia i protagonitzat per usuaris d’entitats que treballen per a les persones més desfavorides d’aquesta societat, entitats com el TEB Vallès. Actualment aquest projecte ofereix a cada entitat participant la seva pròpia ràdio on-line 24 hores, TebRadio.com

Mucho gusto en conocerte és un espectacle de creació estrenat l'Abril de 2016 i, la recaudació íntegra del qual va ser destinada a ACNUR-Catalunya, per als refugiats sirians.

Aquest 2017 ens veiem inmersos en una gira d'assajos oberts durant la qual compartim tot el procés de creació de l'espectacle "Bladé. De la Ribera a Mèxic", arreu de tots els pobles de la Ribera d'Ebre, terra natal de l'autor del text, Artur Bladé. L'espectacle s'estrena el 2 de juny a Benissanet, Tarragona.Endinsart és una entitat cultural sense ànim de lucre.
Neix al 2009 amb l’objectiu de poder promocionar espectacles teatrals propis i treballar en trobar noves maneres de comunicació dins el mitjà radiofònic.

¿Quieres decirnos algo?


Nos encantaria


Envianos un mensaje. Te constearemos
Avis legal