MUCHO GUSTO EN CONOCERTE

SINOPSI

MUCHO GUSTO EN CONOCERTE és un espectacle de creació en el que es vol investigar, jugar amb els conceptes de "realitat" "ficció", utilitzant l'humor com a eina principal. S'hi barregen el castellà i català.

La Claudia i en Jaume son dos actors en plena fase d'assajos d'un espectacle en el que s'hi barregen varis textos clàssics en una mateixa escena. El director de la peça (el públic) els fa aturar i reprendre l'assaig constantment i els marca les directrius adients a partir d'unes butlletes que hi ha repartides entre les butaques. En Juame i la Claudia son parella des de fa anys, però actualment s'han donat un temps dins de la relació de parella, però han optat per no trencar la seva relació professional. 

Els dos personatges comparteixen dues “realitats”, una dalt de l'escenari i l'altre fora. Tanmateix, quina de les dues és la fictícia?

REPARTIMENT

Claudia Font

Jaume García

SO I LLUM

Dani Sánchez

 

Aquest espectacle va ser estrenat en col.laboració d'UNHCR ACNUR Catalunya http://joemdicbrisa.org/ per recaptar ajuts en benefici dels refugiats sirians.

 


descarregar-MUCHO GUSTO EN CONOCERTE

MUCHO GUSTO EN CONOCERTE
MUCHO GUSTO EN CONOCERTE

Endinsart és una entitat cultural sense ànim de lucre.
Neix al 2009 amb l’objectiu de poder promocionar espectacles teatrals propis i treballar en trobar noves maneres de comunicació dins el mitjà radiofònic.

¿Quieres decirnos algo?


Nos encantaria


Envianos un mensaje. Te constearemos
Avis legal