“MULLIERS” TORNA ALS ESCENARIS DURANT EL MES DE FEBRER DE 2015

La Nau Ivanow inclou dins la programació del seu segon trimestre l’obra de teatre ‘Mulliers’, de la Cia. EndinsArt, un drama futurista sobre la llibertat en la societat.
“MULLIERS” TORNA ALS ESCENARIS DURANT EL MES DE FEBRER DE 2015
La Nau Ivanow inclou dins la programació del seu segon trimestre l’obra de teatre ‘Mulliers’, de la Cia. EndinsArt, un drama futurista sobre la llibertat en la societat.

Des de la Cia. EndinsArt tenim el plaer d’anunciar-vos que el proper mes de febrer podreu gaudir del nostre drama futurista “Mulliers”, del 5 al 8 de febrer a la Nau Ivanow (carrer Hondures, 28-30).

“Mulliers” ens situa en un futur llunyà, on fa més de tres-cents anys que el cromosoma Y ja no existeix en un organisme humà, és a dir, l’home no existeix. La societat, composta únicament per dones, viu sota un règim i espera que neixi un nen, gràcies al banc d’esperma que encara conserven. Però, tothom voldria tenir un nen dins d’aquesta societat? La peça, escrita i dirigida per Jaume Garcia, planteja la incomprensió que viu l’individu que es desvia de la direcció prevista, un camí que parteix d’una temàtica de gran actualitat, l’avortament. L’obra compta amb la gran posada en escena de les quatre actrius que es posaran a la pell de les nostres “Mulliers”, l’Adaleda (Maria Bosom), la Guisla (Cristina Casanova), la Cixilona (Paula Fernández-Pacheco) i la Gotlana (Clàudia Font).

Les representacions de “Mulliers” a la Nau Ivanow seran de dijous 5 a dissabte 7 de febrer a les 21h i diumenge 8 de febrer a les 19h. Les entrades tindran un preu de 12 euros (atenció! amb un 50% de descompte si sou Amics de la Nau) i es podran comprar una hora abans de l’espectacle a la mateixa taquilla del teatre. Però si voleureservar ja les vostres entrades, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Us deixem un enllaç a trailer de “Mulliers” i a l’àlbum de fotografies per anar fent boca. Us esperem al febrer a la Nau Ivanow!“MULLIERS” TORNA ALS ESCENARIS DURANT EL MES DE FEBRER DE 2015

Endinsart és una entitat cultural sense ànim de lucre.
Neix al 2009 amb l’objectiu de poder promocionar espectacles teatrals propis i treballar en trobar noves maneres de comunicació dins el mitjà radiofònic.

¿Quieres decirnos algo?


Nos encantaria


Envianos un mensaje. Te constearemos
Avis legal