ONA TEB, la ràdio que hem creat

La vostra pròpia ràdio. El vostre mitjà de comunicació 

Cada entitat participant disposa de la seva pròpia ràdio i pàgina web on poder estar informat de l'activitat que es realitza i seguir i escoltar els butlletins setmanals on-line.
Formació pràctica a l'estudi amb el formador/a (Jaume Garcia i els seus alumnes de TEBVallès)
Formació teòrica amb el formador/a o professionals del sector convidats i entrevista posterior. (Xavi Puig i els alumnes de TEB Barcelona)
Visites als estudis d'altres emissores de ràdio com Ràdio Teletaxi, Ser, Rac1, La Cope, entre d'altres... (Justo Molinero)

Com crearem la ràdio?

Es tracta de crear una ràdio 24 hores, amb la seva pròpia web.
On els continguts son música i petites càpsules elaborades pels usuaris. Hi trobarem noticies de l'entitat, programes musicals, entrevistes i reportatges.
Un espai que serveixi de fil conductor de tots els usuaris per interactuar entre ells i amb el món.
Una manera d'aproximar la tecnologia mentre potenciem les seves competències comunicatives.

A partir d’un taller de formació pràctica i teòrica de 2 hores setmanals més una sortida preparem els nostres continguts a la nostra pròpia radio.
No es tracta d’arribar al micròfon i llegir unes preguntes escrites pel formador/a, sinó que siguin els usuaris els que s’arrisquin a pensar en una pregunta, que s’arrisquin a formular-la en directe i que la recompensa per la feina feta sigui molt més gran. 

VISITA LA WEB DE TebRadio


descarregar-ONA TEB, la ràdio que hem creat

ONA TEB, la ràdio que hem creat

Endinsart és una entitat cultural sense ànim de lucre.
Neix al 2009 amb l’objectiu de poder promocionar espectacles teatrals propis i treballar en trobar noves maneres de comunicació dins el mitjà radiofònic.

¿Quieres decirnos algo?


Nos encantaria


Envianos un mensaje. Te constearemos
Avis legal